האם יש מישהי שניסתה טיפול בורידים וזה עזר?

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

20/09/2012 | 20:19 | מאת: יונית נוי

שלום רב! אחותי סובלת מורידים שהיו קצת ונעשו מאוד מאוד נפוחים עקב לידות. שמענו על כל מיני שיטות טיפול אבל לא ממש שמעתי על מישהי שניסתה טיפול כלשהו ועוברת לידות ושזה עזר לה בצורה משמעותית. אם יש מישהי כזאת אשמח לשמוע ממנה ולדבר איתה וזה יעזור לי מאוד

30/09/2012 | 09:52 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

יש כמה שיטות טיפול די יעילות בדליות ברגליים שמתאימות גם לנשים לאחר הלידות. השיטות כוללות ניתוחים, לייזר תוך ורידי, גלי רדיו, קיטור והזרקות קצף. ההמלצה לטיפול המתאים ביותר לאחותך יכולה להעשות לאחר בדיקה של מומחה בתחום (בדרך כלל זה מנתח כלי דם) ובדיקת דופלקס (אולטרהסאונד).

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים