טיסה לאחר טיפול בזריקות

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

14/07/2012 | 15:59 | מאת: דורון

שלום! אמי מטופלת ב"מכון מור" בזריקות להעלמת ורידים. היא כבר עברה 2 טיפולים מתוך 4. היא ממשיכה למרוח משחה TRAUMEELS ונוטלת כדורי אדוויל לכאבים. האם מותר לה לטוס טיסה של כ- 5-6 שעות? אלו אמצעי זהירות עליה לנקוט?האם יש סכנות? תודה .

15/07/2012 | 10:40 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

ההמלצה המקובלת היא היא לא לטוס טיסות שנמשכות מעל ל- 4 שעות שלושה שבועות לאחר הטיפול בהזרקות קצף. במידה והטיסה נחוצה ולא ניתן לדחותה חובה להתייעץ עם הרופא המטפל על הכנה מתאימה לקראת הטיסה.

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים