נימים מרובים ברגליים

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

17/06/2012 | 23:11 | מאת: מאיה

אני בת 37, אחרי 3 לידות. סובלת מגיל צעיר מכאבי רגליים ונימים לא בולטים מרובים בשתי הרגליים. וריד אחד בולט מאחורי הברך. מעוניינת בטיפול, בעיקר בצד האסתטי. הבנתי שיש אפשרות לטפל גם בלייזר וגם בגלי רדיו, ושיש צורך לעשות בדיקה לפני כן. אני גרה ליד אשקלון, היכן בדרום יש באפשרותי לטפל בבעיה? והאם היית ממליץ על גלי רדיו או על לייזר?

20/06/2012 | 09:36 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

אני לא מכיר אישית רופא בדרום שמטפל בכל השיטות בדליות. כדאי לחפש משהו במרכז במידה ואת רוצה להגיע לרופא עם ניסיון במספר שיטות הטיפול או לפנות למרכז רפואי שבע עיניים בנגב בב"ש. המלצה לגבי סוג הטיפול תלויה במספר גורמים כגון סוג הורידים המעורבים, גודלם, מיקומם ועוד מספר דברים שמתגלים בזמן בדיקה גופנית ובדיקת על שמע (אולטרה סאונד). כמובן צריך להתחשב גם בעדיפויות של המטופל

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים