נסיעה לחו"ל אחרי אנדולייזר

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

12/06/2012 | 16:35 | מאת: איתי

אני אמור לעבור ניתוח אנדולייזר. כמה זמן לאחר מכן ניתן לנסוע לחו"ל (טיסות ארוכות מאוד)? האם יש הנחיות מיוחדות בטיסה? אני מעדיף שלא ללבוש גרביים אלסטיות בטיסה, לכן תתחשבו בזה בחישוב הזמן. בנוסף בחו"ל אעשה פעילות ספורטיבית (אופניים, הליכה). כמה זמן אחרי הניתוח זה מותר והאם יש הנחיות מיוחדות.

14/06/2012 | 13:22 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

מומלץ לא לטוס במשך 3 שבועות לאחר הטיפול. אם העיניין דחוף – ניתן לעשות זריקה למניעת הווצרות של פקקת לפני הטיסה ולבלות את הזמן במטוס שכאתה עם גרביים אלסטיים. ממולץ לא לבצע מאמצים ניכרים הקשורים להפעלת שרירי הבטן (זה מעלה לחץ גם באגן וגם על הורידים שם) במשך שבוע עד 10 ימים לאחר הטיפול. ההליכה מומלצת מהיום הראשון לאחר הפעולה

14/06/2012 | 13:38 | מאת: איתי

לאחר 3 שבועות מניתוח האנדולייזר האם זה בטוח לטוס (שתי טיסות ארוכות מאוד ברצף) או שהיית ממליץ לחכות עוד?

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים