נימים בפנים

דיון מתוך פורום  טיפול בוורידים, דליות ונימים

25/03/2012 | 13:20 | מאת: שני

שלום, אני בת 23 בעלת עור לבן, עדין ורגיש מאוד. יש לי בעיה שמפריעה לי ,נימי דם מורחבים בפנים ,מה אתה מציע לפתרון עניין זה? והאם יווצרו לי כוויות,חורים,צלקות,פיגמנטציה וכו? ואם כן מה הסיכויים? תודה מראש!

26/03/2012 | 09:22 | מאת: ד"ר אלכסנדר קנטרובסקי

העצה הראשונה – להימנע מחשיפת יתר לשמש. הטיפול בנימים בפנים מוצלח יותר ע"י שמוש במכשירי לייזר חיצוני או מכשירים דומים. ציוד כזה נמצא בשמוש של רופאי עור העוסקים בטיפולים אסטתיים. כדאי לקבל כמה חוות דעות לפני החלטה סופית.

מנהל פורום טיפול בוורידים, דליות ונימים