כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

30/09/2013 | 15:24 | מאת: עמית

שלום רב, בת 29, עברתי גרידה (שבוע 17) לפני כמעט שלושה חודשים. כשבוע לאחר הגרידה החלו לי כאבים בגב התחתון לכיוון העכוז/ עצם הזנב, כאבים אלו קיימים עד היום ובאותה עוצמה. כמו כן הכאב מקרין לרגליים ובמיוחד לכף הרגל. אציין כי לקחתי אנטיביוטיקה כשבועיים לאחר הגרידה (עקב חום 37.6) האם כאבי הגב קשורים לגרידה? אני חוששת שאולי שמא יש לי דלקת כתוצאה מההליך הניתוחי? האם עליי להיבדק ואם כן באיזה רופא עליי לפנות? תודה רבה מראש על תשובתך

ראשית הייתי פונה לרופא הנשים. במידה ושוללים בעיה גיניקולוגית - אז לפנות לאורופד בשאלה של בעיה בעמוד השדרה המותני

מנהל פורום כאבי גב