כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

30/09/2013 | 15:18 | מאת: עמית

שלום רב, בת 29, עברתי גרידה (שבוע 17) לפני כמעט שלושה חודשים. כשבוע לאחר הגרידה החלו לי כאבים בגב התחתון לכיוון העכוז/ עצם הזנב, כאבים אלו קיימים עד היום ובאותה עוצמה. אציין כי לקחתי אנטיביוטיקה כשבועיים לאחר הגרידה (עקב חום 37.6) האם כאבי הגב קשורים לגרידה? אני חוששת שאולי שמא יש לי דלקת כתוצאה מההליך הניתוחי? האם עליי להיבדק ואם כן באיזה רופא עליי לפנות?

30/09/2013 | 15:19 | מאת: עמית

כמו כן אציין כי הכאבים גם מקרינים לרגליים, לעיקר לכפות הרגליים

מנהל פורום כאבי גב