קרינה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

16/09/2013 | 19:25 | מאת: מרט

מקדיש אני מפחדת מקרינה מכיון שבחצי שנה אחרונה עשיתי רנטגנט צוורי רנטגנט עמוד שדרה אחכ מיפוי עצמות וסיטי עמוד שדרה מותני עכשיו לאחר חצי שנה כואב לי הצוואר האורתופד שלי נתן לי בדיקה שנקראת סיטי רכמות צוואר האם זה יותר מידי קרינה האורטופד שלי אמר זה לא מזיק כי עברה חצי שנה מה דעתך לחכות קצת או לעשות את הבדיקה עוד שבועיים

זה כנראה לא מסוכן אבל אינני מומחה לקרינה. תוכלי לנסות להתייעץ עם רופא מומחה להדמיה - רדיולוג. תרגישי טוב

מנהל פורום כאבי גב