כאבי גב כרונים

דיון מתוך פורום  כאבי גב

08/09/2013 | 16:13 | מאת: מירב

היי, אני בת 40 עם שלושה ילדים שתי זריקות אפידורל .אני סובלת כבר הרבה שניים מכאבי גב, פעם חשבתי שהמזרון, הכרית , עכשו יש לי מזנון טוב וכריות טובות . הבעייה שבשנתיים האחרונות כאבי הגב הם כרונים 24/7 ואומנם אני חייה עם זה אבל מרגישה רע. אני רזה מאוד וגבוהה 1.74 יולמרות זאת יש לי בטן לא יפה ואני חושבת שהבטן שנראת כאילו בחודשי הריון מתקדמים היא הבעייה לכאבי הגב. האם יתכן? מאז שאני ילדה אמרו לי שיש לי עקמת . כיצד אני יכולה להפחית את כאבי הגב . האם מתיחת בטן תעזור מעט. אני לא כל כך אוהבת ספורט ולכן לא יכולה להתמיד.. אודה על עזרתך.

08/09/2013 | 16:15 | מאת: מירב

הכאבים הם כאבי גב תחתון וגם בצד הגוף

09/09/2013 | 20:11 | מאת: דנה

הי מירב, כפי שכבר המלצתי לשואלת אחרת.. אני ממליצה לך בחום על המטפלת שלי שמה רותי גזית והיא נמצאת בכפר סבא.. לי היא מאוד מאוד עזרה פשוט הצילה אותי. היא עושה טיפול רקמות עמוק זה מן עיסוי מבוקר שהיא עושה במומחיות... היא מוסמכת והכל. אותי היא הצילה ואני שמחה מאוד להמליץ עליה. אני יודעת שיש לה דף פייסבוק - רותי גזית להיוולד מחדש.. דברי איתה. בהצלחה

19/09/2013 | 00:34 | מאת: דוד

לפנות למרפאת כאב . לשמור על יציבות והליכה תקינה ולפנות למרפאת עמוד שדרה .

מנהל פורום כאבי גב