נפיחה על הגב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

29/08/2013 | 14:16 | מאת: עדי

שלום, בת 30. ברקע אוסתיאופניה לפני כשבוע וחצי החלקתי ונפלתי על הגב,באותו היום כאב לי קצת כתוצאה מהנפילה אך ללא כל הגבלה בתנועה.כל התקופה שעברה מאז לא חשתי כל כאב או הגבלה בפעילות, אך אתמול לפתע התחלתי לחוש מעין לחץ לאורך עמוד השדרה העליון אמצעי שמתגבר בעיקר בהשענות על הגב. הכאב מטריד .האם יכול להיות קשור לנפילה אחרי ככ הרבה זמן?אם כן- מה זה יכול להיות?

ייתכן קשור לחבלה - אבל ברור שלא ניתן לדעת מבלי לבדוק אותך. האופציות - סמתם כאב שרירי ועד סדק/שבר של חוליה ( מאד לא סביר ) . אם הכאב מפריע - ממליץ שתפני לאורטופד לבדיקה וצילום

מנהל פורום כאבי גב