נטילת XEFO 8 ברצף

דיון מתוך פורום  כאבי גב

24/07/2013 | 13:12 | מאת: דליה

דודתי (מעל 80) סובלת מכאבי קשים מגבילי תנועה עקב לחץ של שלוש חוליות בעמוד השדרה על העצבים. אין טיפול לבד מחגורה או נטילת XEFO 8. קיבלנו חוות דעת סותרות לגבי משך נטילת התרופה - רופאת המשפחה טענה שאין לקחת ברצף ואילו אורתופד המליץ ליטול בקביעות להתמודדות עם הכאב ואמר שאין בעיה לקחת באופן קבוע. מה נכון?

לצערי לא קיימת תרופה לשיכוך כאב שניתן ליטול ללא חשש לתקופה ממושכת ( מעל מספר שבועות ברצף ) לא כל כך ברורה לי הקביעה כי אין מה לעשות מלבד חגורת גב ונטילת תרופות. ממליץ שתתיעצו עם עוד איש מקצוע -מומחה עמוד שדרה- לפני שאתם דנים אותה לשנים של כאב ותרופות. בברכה דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב