כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

24/07/2013 | 12:27 | מאת: איגור

שלום דוקטור, לפני חצי שנה קיבלתי זריקת קורטיזון בחו"ל לאחר שלא יכולתי ללכת כי הליכה מעבר לדקה גרמה לי לכאבי תופת בירך האחורית השמאלית ומידי פעם התרחשה הירדמות של הכף הרגל השמאלית. לאחר הזריקה כל זה עבר אבל עדיין אני מקבל כאבי גב תחתון בצד השמאלי ולאחר ביקור אצל הרופא ובדיקה מאוד קצרה הוא רשם לי פיזותרפיה האם היית ממליץ ללכת ולדרוש ממנו בדיקות נוספות או כל דבר אחר למה הייתי כבר בפיזותרפיה וזה לא עזר

כן- נשמע שיש צורך לבצע בדיקת הדמיה של עמוד השדרה המותני בשלב זה- ולהתייעץ עם אורטופד/מומחה עמוד שדרה עם הבדיקה לגבי המשך טיפול בברכה דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב