פיענוח בדיקת EMG

דיון מתוך פורום  כאבי גב

24/07/2013 | 08:57 | מאת: אסף תירם

בוקר טוב ד"ר אורי, מבקש לדעת מה פשר מסקנת בדיקה זאת,תודה מראש אסף תירם. EMG study may suggest mild chronic radiculopathy L4-S1 Bilaterally,without acute denervation features

ממצאי הבדיקה יכולים להתאים לבעיה שורשית קלה בעמוד השדרה המותני. כלומר - ייתכן ודיסק לוחץ על עצבים בגב התחתון וגורם להקרנה של כאב/תחושת נימול או רדימות ברגל/יים. אם אתה אכן סובל מתופעות כאלו - השלב הבא הוא לבצע בדיקת הדמיה של עמוד השדרה המותני ולהתייעץ עם אורטופד/מומחה עמוד שדרה. תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב