בעיות גב וברך חמורות.

דיון מתוך פורום  כאבי גב

23/07/2013 | 15:46 | מאת: מתתיהו ראובן

אני בן 60 ברקע פרקינסון שהוא מאוזן. לפני שנה ושלושה חודשים עברתי ניתןח להחלפת ברך ימין מאז הניתוח המצב הולך ומחמיר פניתי פעמים מספר לחדר מיון וכן לרופאים אולם כולם נתנו לי כדורים אך לא פתרו את הבעיה. לפני חודש הייתי מיון הדסה עין כרם שם בדק אותי אורתופד מומחה אשר ביצע בדיקות מקיפות ונתן לי לעשות צילום mri לאחר ביקורי אצלו עם ה mri הוא אמר שהוא לא ממליץ על ניתוח היות והמצב מסובך ןהוא לא רוצה לגרום לי נזק והפנה אותי למרפאת כאב. הרופא ממרפאת כאב נתן לי כדורים בשם ליריקה 25 מ"ג 3 פעמים ביום אני לוקח את הכדורים מזה כשבוע ואין שיפור במצב וכמו כן נתן לי לקבוע תור לזריקות תחת שיקוף ( תחילת ספטמבר) ברצוני לציין שיש לי בעיות בחוליות L3-4 + L4-5. יש לי כאבים עזים שנובע מישיבה של חצי שעה ויש לי שירפות ברגליים במיוחד ברגל ימין. בתודה ובברכה. מתתיהו ראובן

שלום נשמע כי מקור הכאב בברך מהגב. מה עושים ? - ע"מ לענות על שאלה חשובה זו תצטרך לבוא לבדיקה עם בדיקת ה MRI ואז אוכל לתת לך תשובה רצינית ואחראית לגבי אופציות הטיפול העומדות בפניך. מרפאת כאב זו בד"כ האופציה האחרונה כאשר אנחנו מתייאשים מפתרון אמיתי יפתור את הבעיה. לא נשמע לי שאתה כבר בשלב הזה. תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב