שכם

דיון מתוך פורום  כאבי גב

22/07/2013 | 11:44 | מאת: מורדכי

שלום ד"ר נכבד יש לי כאב שכמה חצי שנה כתוצאה מהרמת שטיח כבד בהתחלה הכאב היה נורא עכשיו יש כאב רק ברוטציה- בהטעית הגוף לאחד הכיוונים האורתופד לא רוצה לעשות סיטי בטענה שזה מיועד לאנשים לפני ניתוח והוא רוצה לעשות זריקת דיפרוספאן לשכמה בטענה שיש שם דלקת מה דעתך והאם זריקה אחת מסוכנת ואיזה תופעות לוואי יש אני הולך לשחיה איזה סוג שחיה יכול לעזור לשכם תודה ד"ר המשך יום מקסים

שלום זריקה אחת אינה מסוכנת כלל אולם נשמע כי מקור הבעיה עמוק יותר. תנסה זריקה מקומית - במידה והכאב אינו חולף - השלב הבא הוא בדיקת סיטי של עמוד השדרה הצווארי וייעוץ מומחה עמוד שדרה עם תוצאות הבדיקה ( או לפני) . תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב