כאבי גב תחתון ממושכים

דיון מתוך פורום  כאבי גב

19/07/2013 | 12:49 | מאת: אלעד

שלום, ב27.1 סובבתי את הקרסול קשות וכתוצאה מכך לא רצתי במשך 5 חודשים. לאחר פיזיותרפיה ארוכה החלטתי לעשות מעשה טיפשי ולרוץ ישר 3 ק"מ ללא עליה איטית בכושר ממצב שלא עשיתי במשך 5 חודשים, לאחר יומיים רצתי שוב 3 ק"מ, באותו סופ"ש 31.5 נתפס לי הגב התחתון בצורה נוראית שלא יכלתי לזוז, קיבלתי זריקת וולטרן וזה עזר רגעית, הכאבים הם יחסית קלים בקשירת שרוכים, ניקיון הבית, התכופפות אך מרגישים כמו סכין בגב...מאז אני מנסה להיפגש עם אורתופד, לאחר שתי פגישות הרופאים קבעו כי אני בריא ואני צריך להתחיל לאט לאט להתאמן, שלדעתי הם טעו. הלכתי לעשות פזיותרפיה ללא ידיעה מה יש לי בגב מאחר ולא רצו לשלוח אותי לשום בדיקה, לפני יומיים הרגשתי כאב חד בהתכופפות קדימה בעצם הזנב.. היום הכאב חד ואיני יודע כבר למי לפנות. אני חייל והרפואה הצבאית (סליחה על הביטוי) משתינה עלי בקשת. מה לדעתך חומרת המצב? תודה, אלעד

תפנה למומחה עמוד שדרה - אני או אחר - כי נשמע שצריך לרדת לשורש הבעיה. זה לא נשמע מסוכן - אבל גם לא נשמע כמו משהו שצריך להתעלם ממנו. תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב