מניפולציה על שבר בעמוד השדרה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

19/07/2013 | 11:22 | מאת: יוסי

הגעתי לד"ר שלדון שטיין חודשיים לאחר אובחן לי שבר דחיסה קל בחוליה D7 כתוצאה מתאונה ד"ר שטיין ביצע מניפולציה תוך כדי חיבוק שלי מקדימה ולחיצה על עמוד השדרה מאז הכאבים הוחמרו באופן משמעותי ומקרינים לידיים ולצוואר האם נוצר נזק נוסף כתוצאה מההליך שבוצע? מה ניתן לעשות בנושא?

תבוא בהקדם לבדיקה - נשמע שיש צורך בבדיקת הדמיהנ עדכנית - CT או MRI ע"מ להבין מה הסיבה להחמרה בכאב. בינתיים - תמנע ממניפולציות נוספות של עמוד השדרה בברכה דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב