כאב גב אמצעי\עליון לאחר נחיתה על הראש

דיון מתוך פורום  כאבי גב

19/07/2013 | 09:39 | מאת: שמואל

לפני כשבועיים נחתתי על הראש, הרגשתי את כל הצוואר ועמוד השדרה שלי מתווכצים ומתקוצ'צ'ים. היו לי כאבי צוואר וגב במשך כמה ימים לאחר החבטה. הכאבים חלפו אך מאז המכה, אני מתעורר בכל לילה לפנות בוקר כאשר אני סובל מכאבי גב נקודתיים בעמוד השדרה, עד כדי חוסר יכולת להירדם. במשך השבוע הראשון לקחתי משככי כאבים כך משלא חלפו הכאבים הפסקתי ליטול משככי כאבים (לא בריא). אז כבר שבועיים שאני מתעורר לפנות בוקר עם כאבי גב נקודתיים באיזור עמוד השדרה אמצעי\עליון. אציין כי גם כאשר אני קופץ, כואב לי באותה הנקודה בגב. יכול להיות שפרצתי דיסק? שברתי חוליה? מה עלי לעשות? תודה

מה לעשות - לפנות באורטופד/מומחה עמוד שדרה בהקדם לבדיקה והפניה לבדיקת הדמיה רלבנטית בינתיים - להמנע ממאמצים גופניים אם לא מצליח להגיע בימים הקרובים לבדיקת אורטופד או מומחה עמוד שדרה - תפנה לחדר מיון- צריך להבין אם נגרם נזק ממשי לחוליות/דיסקים בעקבות החבלה שתיארת ( שנשמעת די משמעותית) תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב