כאב גב נקודתי

דיון מתוך פורום  כאבי גב

20/06/2013 | 14:23 | מאת: מירב

שלום דוקטור, יש לי כאב נקודתי מאוד, בגב בצד ימין קצת מתחת למותן. הכאב היה בא וחולף אבל עכשיו הוא קבוע. זה כאב שאני חיה איתו ביומיום אבל הוא מגביל אותי בתנועות, למשל בספורט שאני צריכה לעשות תנועה לצד ימין אז אני מרגישה את הכאב, ליפני שנה עשיתי צילום אבל לא ראו כלום. אשמח לתגובה מירב

כל כאב קבוע הנמשך מעבר למספר שבועות מצריך בירור. צילום זו בדיקה שטחית מדי ולא מספקת. צריך כנראה הדמיה מתקדמת יותר כמו סיטי או MRI. ע"מ שאוכל לכוון אותך בצורה יותר ספציפית - תצטרכי תבוא לבדיקה תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב