לדוקטור

דיון מתוך פורום  כאבי גב

14/06/2013 | 18:54 | מאת: לדוקטור

דוקטור שלום זו אני מההודעה עם הגב שנתפס בצורה קשה כבר שבועיים אני רוצה לציין שאני מאוד מאוד חוששת כי בימים האחרונים לא רק שהשכמות כואבות ותפוסות ברמה שאם נוגעים בי נגיעה הכי הכי קלה אני קופצת מכאבים,אלא שגם יש ממש "קנקים" בכל פעם שאני מזיזה את הכתפיים כלומר שהעם של השכמות זזה (גם ימין וגם שמאל), יש ממש קולות של עצם שזזה מה זה אומר האם זה מסוכן הרעשים האלו וממה זה נובע אני כבר עוד מעט 3 שבועות בתוך זה...

חריקות או רעשים אחרים בתנועה של השכמות יכולים להעיד על חיכוך בין השכמות לבין בית החזה. תופעה לא מאד שכיחה - אך מוכרת ממליץ שתתיעצי עם אורטופד - מומחה לבעיות כתפיים. תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב