אנא עזרתך ממש מבוהלת

דיון מתוך פורום  כאבי גב

13/06/2013 | 16:02 | מאת: דניאלה

שלום רב, היום קמתי בהרגשה של חולשה ברגליים מהברכיים ולמטה כאילו חשלשות ללא כאבים , אני אמורה לקבל מחזור עוד שבוע או עשרה ימים האם זו הסיבה שאלה סימנים טרום הוסת? אני בת 31 בריאה בדיקות דם כלליות לפני חודשיים תקינות וספירת דם לפני שבוע תקינה ... אני פוחדת הרבה בכל הקשור לבריאות ונמצאת במתח כבד לאחרונה האם זו סיבה?אודה לעזרה

דניאלה שלום אם התחושות עדיין קיימות - ממליץ שתפני לחדר מיון. וסת ומתח נפשי לא אמורים לגרום לתופעות כאלו. אם הכל חלף- ממליץ בכל זאת לפנות לרופא לבירור. תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב