בן 18 כאבי גב דוקרים

דיון מתוך פורום  כאבי גב

12/06/2013 | 23:50 | מאת: יוני

שלום, אני בן 18 ולאחרונה (מספר שבועות) אני מרגיש כאבי גב ממוקדים הממוקמים בערך 20 סנטימטר באלכסון למטה ושמאלה ממרכז הגב (שוב, כאבים ממוקדים באותה הנקודה בגב השמאלי התחתון), הם בעוצמה של 4-7 מתוך 10 והם קורים כשאני עושה תנועות מסויימות, בעיקר כשאני מתהפך במיטה. למה אפשר לחשוד?

ניתן לחשוב על : כאב שרירי כאב ממקור של דיסק כאב ממקור של SACRO-ILIAC JOINT ( הממשק של האגן עם עמוד השדרה) . בדיקה גופנית ע"י אורטופד/מומחה עמוד שדרה ואולי בדיקת הדמיה - יכולים לפתור את התעלומה ולעזור לך עם הכאב. תרגיש טוב. דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב