כואבת..

דיון מתוך פורום  כאבי גב

11/06/2013 | 20:06 | מאת: ליטל

ד"ר שלום..לפני -שבועיים- סחבתי תיק לא נורא כבד אבל בהחלט היה לו משקל. תיק צד (לא תיק גב) גדול יחסית. עקב כך שאיחרתי לעבודה ולא הגיע אוטובוס החלטתי ללכת עד למקום העבודה ברגל, מדובר על מרחק של בערך קילומטר.. אני בת 28, בריאה בדרך כלל. מאז אותו יום לפני שבועיים, מיום ליום התחילו כאבים שפשוט משתקים אותי לגמרי, באזור השכמות (צד ימין וצד שמאל) כאבים בכזאת רמה שאני לא יכולה ללכת לעבודה כי אני לא יכולה לסחוב עליי כלום אפילו לא להחזיק בקבוק של חצי ליטר וגם פחות מזה. הלכתי לאורטופד שנתן לי אטופן 600 מ"ג אבל ללא הטבה משמעותית (חוץ מזה שהכדור מתיש נורא) אני די מודאגת לא ברור לי איך מסחיבת תיק לא מאוד מאוד כבד אני מושבתת כבר -שבועיים- וזה לא נהיה יותר טוב אלא רק מחמיר מיום ליום...הכאבים הם כמו גב תפוס/שריר/צריבה/שריפה ולא דיסק. תודה.

שלום אכן נשמע מפתיע - אבל לא בלתי אפשרי. נראה שהבעיה היא שרירית והכיוון של הטיפול צריך להיות - חימום/עסוי/משככי כאב. במידה ולא נעלם תוך פרק זמן סביר של שבוע פחות או יותר - תחזרי לאורטופד לבדיקה. תרגישי טוב

מנהל פורום כאבי גב