כאבים בעמוד שידרה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

06/06/2013 | 11:20 | מאת: קטי

ד"ר שלום רב, אני בת 25. מזה כעשרה חודשים יש לי כאבי גב שהחלו ככאבי גב קלים (הכאבים החלו בזמן ההריון ולאחר הלידה הרופאים טענו שזה יעבור), ועם הזמן הכאבים הפכו לבלתי נסבלים עד כדי חוסר יכולת לתפקד ופגיעה משמעותית מאוד באורח חיים. מדובר בכאב מאוד קשה בחוליות באמצע הגב. בלחיצה על החוליות אני מרגישה כאב מאוד חזק ושורף. הדבר הראשון שאני מרגישה כשמתעוררת בבוקר זה כאבי גב, וזה מלווה אותי לאורך כל היום, הן במאמץ והן במנוחה. לאחרונה הכאב החמיר אפילו יותר והתחלתי ליטול כדורים נגד כאבים. עשיתי CT ומיפוי עצמות ושניהם תקינים. האורתופד שלי הפנה אותי למומחה בבי"ח אך התור הוא בעוד כחצי שנה. מה לדעתך יכולה להיות הסיבה? האם יכול להיות שמדובר בשרירים למרות שאני מרגישה כאב בלחיצה על החוליות? איזה בדיקות יש לבצע בנוסף למה שכבר עשיתי? והאם יש בדיקות שיכולות לגלות משהו ש-CT ומיפוי עצמות לא גילו? תודה מראש, קטי

שלום לצערי הסיפור שלך מורכב מדי מכדי שאוכל לתת לך תשובה רצינית מבלי לבדוק אותך קודם. תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב