כאבי גב גב תחתון כרוניים

דיון מתוך פורום  כאבי גב

28/05/2013 | 12:57 | מאת: גלי

שלום רב, אני סובלת מכאבי גב תחתון שנים רבות. הממצא הוא ספונדלוליסטזיס L5 -S1 דרגה בין אחד לשתיים. לאחרונה יש מעט החמרה בכאב, אך איני מעוניינת בניתוח. הוצע לי זריקת פנול 0.8 חצי מיליגרם. יתכן שצריך יהיה לחזור כעבור 3 חודשים , כך פעמיים נוספות ואז אפטר מהכאב. קראתי באינטרנט שזה חומר שהורס את העצב והדעות חלוקות עקב אפשרות לסיבוך שנובע מכאב במקום בו נפגע העצב. הרופא משוכנע שעקב הכמות הקטנה שהוא מזריק ושמזריק זאת לא בעמוד השידרה עצמו, הסכנה מזערית. אני בהתלבטות. מה דעתך והאם אתה מכיר את הטיפול הזה. תודה רבה, גלי

שלום מכיר את הטיפול-נשמע מאד לא מתאים לבעיה שלך. בעיה שלך היא לחץ מענח על העצב ולכן הפתרונות חייבים להיות מכוונים למקור הבעיה ולא להרוג את שורש העצב. ממליץ שתבואי עם בדיקת הדמיה עדכנית לבדיקה ואז אוכל להסביר לך מה הבעיה ומה האופציות הטיפוליות. תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב