כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

28/05/2013 | 12:01 | מאת: יוליה

ד"ר שלום רב יש לי שאלה לגבי אחותי שקיבלה מכה בגב מתא מטען של האוטובוס לפני חודש , שבוע וחצי אחרי האירוע התחילו לה כאבי גב שהלכו והחריפו הכאבים באים והולכים כמו דקירות לפי התיאור שלה , היא חיילת ולא יכולה לפנות לרפואה אזרחית והרופאים בצבא עד שזזים , רק עכשיו נקבע לה תור לאורתופד ולמיון לא רוצים לשלוח אותה, אני מודאגת , מה זה אומר הכאבים האלה ?

שלום לצערי קשה מהאינפורמציה שמסרת לדעת במה מדובר. למיון היא רשאית לפנות בכל שלב - גם ללא אישור כמו גם - לרפואה פרטית. שתרגיש טוב

מנהל פורום כאבי גב