גאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

27/05/2013 | 21:21 | מאת: לירון

שלום, אני סובלת מכאבי גב תחתון שממש משתקים אותי לקראת שעות הערב בשלושת הימים האחרונים. לא נחבלתי ולא קרה לי שום דבר קיצוני בזמן האחרון. בשנה האחרונה התחלתי ללמוד עיצוב אז יוצא לי רוב היום לסחוב דברים כבדים ולהיות על הרגליים. הייתי היום אצל רופאת המשפחה אשר הפנתה אותי לצילום ולאורתופד.. תוצאות הצילום יצאו תקינות ונרשם שאין משהו חריג והתור לאורתופד הוא רק בעוד כמה ימים.. רציתי לשאול אם יש סוג של טיפול שאני צריכה לכוון לקבל אותו שאולי לא ניתן לי היום.. מה הפרוצדורה של בדיקת CT והאם יש לי טעם לבקש הםניה לבדיקה כזו?

שלום כאב גב ממושך - גם לסירוגין- מצריך בירור. נקודת התחלה טובה היא האורטופד. במידה ולא פותרים לך את הבעיה - ממליץ שתפני למומחה עמוד שדרה תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב