כאבים בכתפיים האחוריות

דיון מתוך פורום  כאבי גב

30/04/2011 | 19:09 | מאת: אורנית

שלום דר' אני בת 47.5 מזה כחודשיים החלו אצלי כאבים שהחמירו בכתף השמאלית (מאחור) אני כואבת מאוד וכמעט לא מסוגלת להוריד חולצה ולהרים ולתפקד ביד השמאלית הכאבים לא מאפשרים לי לתפקד, כמו כן אני חשה( הקרנה) ואי נוחות בצאוור , אינני יכולה להרדם מכאבים, הכתף הימנית גם מעט כואבת (לסרוגין)אך לא כמו השמאלית, רופא המשפחה בדק אותי ושלחני לאורטופד, הצילום יצא תקין לדברי האורטופד והוא אמר לי לסיים את הארקוקסייה שנתן לי רופא המישפחה ( שניהם טענו שיש לי דלקת) סיימתי את התרופה ואין שינוי בכאבים אינני נרדמת כמעט וסובלת. אנא עזור לי תודה אורנית

נשמע כמו דלקת גידים בכתפיים קיימת גם אפשרות שמקור הכאב בעמוד השדרה הצווארי, והוא מוקרן לכתפיים. על מנת לדעת איזה מהאפשרויות היא הנכונה -לפעמים מספיק בבדיקה גופנית ולפעמים צריך גם הדמיה של עמוד השדרה ( CT/MRI ) אחרי בדיקה אוכל לתת לך תשובה יותר החלטית \

09/05/2011 | 17:55 | מאת: אורנית

דר שלום, בהמשך לבעייתי הלכתי לעשות אולטראסאונד בכתף השמאלית ,האורטופד שצפה בו ובדק אותו ידנית אמר לי שלדעתו יש לי בעייה צווארית= כלומר יש לי לחץ על איזה עצב וזה מקרין לי כאבים לכתף ( כשעשו לי את האולטראסאונד התבקשתי למשוך את ידי השמאלית מאחור לכיון ימין צרחתי , תנועה זאת גרמה לי כאבים איומים ולא הצלחתי יותר משניות ) הוא נתן לי זריקה בגב( סטרואידים לא רשמתי את שמה ) -קרוב לצוואר לאחר שלחץ ושאל אותי היכן כואב לך והתבקשתי לקחת במקביל כדורים בשם" קספו8" כמות של 20 כדורים. היום לאחר יום אני חשה כאילו הזריקה הרדימה את עוצמת הכאב ,אני מנסה למשוך את ידי מאחור ולא מצליחה הרבה !! מה דעתך דר'? מה עלי לעשות אינני יכולה למשוך את ידי ולפתוח את החזייה , ברגע שאני מנסה זה כואב ולא ניתן. תשובתך מאוד חובה לי תודה לך מקרב לב!

מנהל פורום כאבי גב