כאבי גב,MRI

דיון מתוך פורום  כאבי גב

23/05/2013 | 12:58 | מאת: נתאי

שלום, יש לי כאבים בגב התחתון כבר המון זמן מעל שנה הייתי אצל אורטופד,כירופרקטיקה וכו,ועשיתי בדיקת CT ולא ראו שם כלום,הבעיה היא שלא מוצאים הבחנה,ואני חייב לקבל MRI האורתופד אומר שלא ייאשרו לי,אני חצי שנה לפני גיוס ואני חייב שיהיה לי הבחנה,הכאבים בלתי נסבלים,מה אפשר לעשות כדיי לקבל MRI? דרך אגב,עקב המלצות של רופאים התחלתי שחייה איזה סגנון שחייה עדיף לגב?

ממליץ שתפנה למה זה לא מבטיח שהקופה תאשר לך - אבל בד"כ הגורמים המאשרים בקופ"ח שוקלים ברצינות יותר בקשות המגיעות ממומחה עמוד שדרה ולא אורטופד כללי. תרגיש טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב