תזוזת חוליה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

17/05/2013 | 11:59 | מאת: ריקי

היי דוקטור, לאחר טרטורים רבים... בצילום ap של הצוואר נראה ש 2 חוליות זזו קצת שמאלה... אני סובלת הרבה מכאבי צוואר והגבלה להטיה לאחור ולצד שמאל. יש לי חולשה ביד ימין,זרמים וכאבים ו winging scapula נוירולוג בדק ואמר שיש לי בעיה עם החזרים בבטן בצד ימין... מה הטיפול המומלץ לדעתך?

נשמע שכדאי שתבואי דחוף לבדיקה והפניה K MRI עמ"ש צווארי רק לאחר שיש אבחנה אפשר לדון באופציות הטיפוליות

19/05/2013 | 22:00 | מאת: ריקי

הי שוב עשיתי mri צווארי,הצילום הוא לטרלי ולכן לא ראו את התזוזה.. רק בצילום ap (למזלי)זה נראה שיש 2 חוליות שזזו קצת לצד..

מנהל פורום כאבי גב