דיקור סיני לכאבי גב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

06/05/2013 | 00:34 | מאת: Shon

יש לי כאבי גב חזקים כל הזמן, ושמעתי על דיקור סיני לכאבי גב שיכול לחולל פלאים... מה עמדת הקהילה המדעית הקונבנציונלית לגבי דיקור? האם יש הוכחות שזה מועיל? האם זה יכול לשפר את המצב של הגב אפילו באופן חלקי (מעבר לפלצבו או שיכוך כאבים)? והאם שווה את ההוצאה הכספית הגדולה...? תודה רבה!

שלום מכיוון שאין עבודות מדעיות שבדקו את יעילות הטיפול בדיקור לעומת טיפול אחרים או העדר טיפול בכלל - לא ניתן לתת תשובה מבוססת מדעית לשאלתך. תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב