דלקת בגידים של רגל ימין

דיון מתוך פורום  כאבי גב

14/04/2013 | 22:13 | מאת: יעקב

שלום רב אני בן70 לפני חודש נתפס לי הגב והכאבים עברו לרגל, הרופאים קבעו שזאת דלקת ברגל ורשמו אתופן שלא ממש עזר .אני לוקח כדורי הרגעה לכאבים .שאלתי מה דעתכם מה עלי לעשות. תודה יעקב

שלום אני לא מאמין בצירופי מקרים ברפואה. אם כאב הגב ואח"כ הרגל - כנראה יש קשר בין התופעות ( גם אם הגב כבר לא כואב ) . ברור שלפעמים יכול להיות שמדובר ב 2 בעיות נפרדות. אם אתה סובל גם מזרמים/רדימות/עקצוצים/נימול ברגל - אז הקשר לגב נראה ברור לחלוטין. אם אתה עדיין מתלבט - תבוא לבדיקה ונראה. תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב