כאבי גם בשכיבה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

09/04/2013 | 10:16 | מאת: אפרת

שלום, אני סובלת מדי פעם מכאבי גב תחתון. לאחרונה אני סובלת מכאבים עזים בזמן השינה. כאשר אני קמה ויושבת מספר דקות הכאבים חולפים. ובמשך היום אין כאב. ניסיתי גם לישון על מזרן אחר אך ללא הואיל. שמח לשמוע את עצתך. תודה

גם אני הייתי נוטה להאשים את המזרון עם כאב כפי שתארת, אבל אם גם זה לא הועיל-ממליץ שתפני למומחה עמוד שדרה לבדיקה והפניה לבדיקות המתאימות ע"מ לאבחן את הבעיה. חשוב להבהיר שכאב שנעלם לחלוטין במהלך כל היום - לא צריך להדאיג אותך-אבל כן כדאי לנסות להבין מה מקור הבעיה.

מנהל פורום כאבי גב