עזרה בבחירת מזרון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

31/03/2013 | 23:40 | מאת: אבי

שלום, אני סובל מעקמת וכתוצאה מכך אני חש כאבי גב בחלק התחתון. אני כרגע עומד בפני רכישת חדר שינה חדש ואני אשמח אם אוכל לקבל תשובה מקצועית ל2 שאלות שניסיתי לקבל מענה בחנויות השונות שמוכרות חדרי שינה ולא קיבלתי תשובה מקצועית. השאלות הן: 1) האם מומלץ עבורי מיטה מתכוונת או מיטה רגילה מבחינה בריאותית? 2) איזה מזרון מומלץ עבורי? הISPACE שעמינח מציעים? אני אישית מאוד אהבתי את המזרונים שמבוססים על הויסקו גל השאלה האם זה אכן מבטיח לי הפחתה בכאבים ושינה בריאה יותר? כמו כן, יש כל כך הרבה הבטחות במזרונים ומ5 דקות בחנות קשה לי להחליט האם זה אכן טוב עבורי אשמח לתשובה מקצועית, בתודה מראש, אבי

אבבי שלום לצערי ולצערך אין תשובה לשאלתך. אין סטנדרט בייצור מזרונים ואין דירוג בריאותי המקובל על כולם. בגדול - עדיף לחפש מזרון הנוח לך ועדיף מזרון קשיח יותר מאשר רך מדי.ויסקוג'ל בד"כ טוב גם לסובלים מבעיות גב. אין כל רע במיטה מתכווננת כל עוד אתה ישן כאשר הגב והצוואר מקבילים לרצפה ( אין בעיה לישון עם כיפוף קל מתחת לברכיים -אבל לא מומלץ לישון באופן קבוע עם הגב או הצוואר בשיפוע). בהצלחה

08/04/2013 | 16:46 | מאת: אבי

ברצוני להודות לך ד"ר אורי קינן על ההתיחסות שלך לשאלתי

מנהל פורום כאבי גב