בבקשה עזרתך ד"ר

דיון מתוך פורום  כאבי גב

25/03/2013 | 08:55 | מאת: מריה

שלום רב, אתמול בבוקר הרמת סל כביסה קצת כבד ועליתי מדרגות , מאז יש לי כאב קל עד בינוני בגב תחתון מעין דיקרות האם חלילה הצעד הטיפש הזה שעשיתי יכול וגם לי לפריצת דיסק או שאם אעשה מסאג' טיפולי יעבור לי ? אודה לעזרה

תאורטית זה אפשרי אולם מוקדם מדי להיבהל. רוב הסיכויים שמדובר בשריר תפוס. מסאג' / ימום מקומי/ משכך כאב הם אופציות טובות בשלב זה. במידה ואין שיפור בעוד מספר ימים - כדאי לפנות לאורטופד לבדיקה והמלצות להמשך טיפול. תרגישי טוב דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב