כאבים בגב והקרנת כאב לרגל שמאול

דיון מתוך פורום  כאבי גב

14/03/2013 | 19:25 | מאת: רומן

אורי שלום אבא שלי יש ו פריצה של שלושה דיסקים בגב מיקרה זה קרה לו לפני כמה חודשים המצב שלו אלך וישתפר אבל לפני כחודש חלה אחמרה משמעותית בכאבים שהוא חובה יש לו כאבי גם מאוד עזים אם הקרנה כאבים לרגל שמול קושי מאוד בהליכה ובישיבה הוא נאזל בהליכה אם עגלה וכאשר הוא שוכב הוא גם חש בכאבים חזקים אבא בן 55 אם אתה יכול להמילץ אל משהו כי הרופאים בקופות החולים כימעת ולא עוזרים אני ישמח מאוד אם טענה לי אל זה ותמליץ לי מה לעשות תודה רומן

רומן שלום נשמע שכדאי שאבא שלך יגיע בהקדם לבדיקת מומחה עמוד שדרה אשמח לראותו במרפאה ולהפנות אותו לבדיקות הנחוצות ולפי זה להחליט מה עושים הלאה בברכה דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב