כאב גב תחתון שחוזר

דיון מתוך פורום  כאבי גב

11/03/2013 | 15:22 | מאת: דני

שלום רב , יש לי כעת כאב גב תחתון. עד לפני כשנה וחצי לא סבלתי כלל מכאבי גב . לפני שנה וחצי ולא ברור לי מדוע קיבלתי כאב גב תחתון חזק מאד שהשבית אותי למשך כשבועיים . קיבלתי זריקות וולטרן + כדורים חזקים כמו ארקוקסייה + אטופן . לפני כחודשיים שוב חזר לי כאב גב תחתון אך הפעם בעוצמה נמוכה יותר תוך 3 ימים חזרתי לעצמי .האורטופד שבדק אותי אמר לי שאני אקח כדורים ושאבצע מתיחות , כשביקשתי לבצע צילום רנטגן לגב הוא אמר לי שאין צורך . כעת שוב יש לי כאב גב ( התחיל אתמול ושוב בלי סיבה מוצדקת . ) לקחתי היום כדור ארקוקסייה 90 מ"ג ( אני מתכוון לקחת גם מחר כל יום כדור אחד למשך כ 5 ימים שאלתי - האם אתם ממליצים לי לבצע צילום גב ? האם יש פיתרון אחר שיכול לעזור לדעתכם מלבד הכדורים ? הייתי רוצה לדעת היכן הבעיה הכאב חוזר כל כמה חודשים והשאלה למה ? בתודה מראש

דני שלום מסכים איתך - שבשלב זה - עם היסטוריה של כאב גב שהולך וחוזר לאורך מספר חודשים - יש צורך בבדיקת מומחה וכנראה הפניה לבדיקת הדמיה מתאימה ( CT או MRI ) . ממליץ אם כן - שבשלב ראשון תגיע לבדיקה אצל מומחה עמוד שדרה. בברכה דר' קינן

מנהל פורום כאבי גב