כאבים באזור הגב התחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

15/02/2013 | 11:37 | מאת: עדן

שלום רב! שמתי לב שבזמן האחרון יש לי מין לחצים כאלה בגב התחתון. זה בא בפתאומיות ולא עשיתי פעילות מיוחדת שיכולה לגרום לכאבים להופיע.חשוב לי לציין שלרוב הכאבים נמצאים כשאני מתכופפת לכמה שניות. אשמח אם תנסה להגיד לי מה זה יכול להיות(בת 16.5)

עם מעט האינפורמציה שסיפקת - נשמע שיכולים להיות 2 הסברים: 1 ) עומס יתר על שרירי /רצועות עמוד השדרה המותני והאגן 2) בעיה של דיסק ( בלט/פריצה) - כן זה אפשרי גם בגילך הצעיר - אבל זו אופציה פחות סבירה מהאופציה הראשונה שציינתי. אם התופעה חוזרת על עצמה לעיתים תכופות - תתחילי את בירור הבעיה אצל אורטופד. תרגישי טוב

מנהל פורום כאבי גב