כאבי גב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

11/02/2013 | 22:37 | מאת: רעות

שלום ד"ר אני יושבת הרבה מול המחשב ובמיוחד בעבודתי שדורשת ישיבה מול מחשב במשך 6 שעות רצוף לפעמים ומידי פעם אני מרגישה פתאום כאב חד על הגב שאני יכולה קצת להתכופף מה אתה מציע לעשות? תודה

ממליץ 1 ) הפסקות קצרות - דקה פחות או יותר - כל כחצי שעה לצורך ביצוע תרגילי מתיחה קצרים של עמוד השדרה. 2 ) ייעוץ ארגונומי - לבדוק אם סביבת העבודה שלך מתאימה לך - גובה כיסא/ולחן וכו'. 3 ) ייעוץ אורטופדי/ עמוד שדרה - נשמע שגם פיזיותרפיה עשויה להועיל לך- אבל צריך לבדוק אותך ע"מ להחליט . תרגישי טוב

13/02/2013 | 18:01 | מאת: רעות

הכיסא והשולחן בסדר אז מה כן לעשות לא רצוי תומך גב?

מנהל פורום כאבי גב