כאבים בגב תחתון עם רגל רדומה

דיון מתוך פורום  כאבי גב

11/02/2013 | 18:48 | מאת: אליעזר

יש לי תזוזה של חוליה תחתונה שנוגעת בעצב, עם הקרנה לרגל ימין, הרגל רדומה באזור השוק. אורטופד המליץ לי לעשות הזרקה בשקוף, מה דעתך?

לפי התיאור המעורפל נשמע שיש לך ספונדילוליסטתזיס. במצב כזה - זריקה תחת שיקוף יכולה להיות אופציה - אולם זמנית בלבד, כי הבעיה ה,מכנית" לא תשתנה לאחר הזריקה. אם הבעיה ממושכת ומכאיבה - כנראה שתצטרך לשקול ניתוח בשלב כזה או אחר. מציע שתבוא לייעוץ מסודר עם ההדמיה ואוכל לענות לך בצורה יותר ספציפית. תרגיש טוב

מנהל פורום כאבי גב