כאב גב צד שמאל למעלה (מתחת לשכמה) + נמלול ביד שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי גב

04/02/2013 | 19:17 | מאת: מאיר

שלום רב לפני כשבוע הייתי מקורר (לא שפעת מאחר ולא היה לי חום) מספר ימים, במהלכם התחיל לי כאב גב בצד שמאל למעלה (מתחת לשכמה). כיומיים לאחר כך התחילה אצלי תחושת נמלול ביד שמאל, מאמצע הזרוע עד לזרת (בצד החיצוני של היד) ולעיתים לחץ קל בחזה. העניין מאוד מלחיץ אותי עד כדי כך שקשה לי להירדם, וכשאני כבר מצליח אני מתעורר לאחר שעתיים שלוש, ולפיכך אני די עייף במהלך היום... מה עלי לעשות ? תודה מאיר

ראשית - אין מה להלחץ. תאורטית בעיה של דיסק צווארי יכולה לגרום לתופעות שתיארת. במידה והבעיה לא חלפה בינתיים ועדיין מציקה לך - תבוא לבדיקה והשלב הבא יהיה כנראה הפניה ל MRI צווארי. אם זה חלף בינתיים - אין צורך בבירור. תרגיש טוב

מנהל פורום כאבי גב