כאבי גב מתמשכים

דיון מתוך פורום  כאבי גב

23/04/2011 | 09:21 | מאת: שאול

שלום רב, אני בן 66, אנרגטית ספורטיבי ופעיל. מטופל בכדור דיוואן והיטרין ללחץ דם, שבבדיקות אחרונות נמצא במצב מאוזן ותקין ביותר. לאחרונה (כחודש או קצת יותר) התחלתי לסבול מכאבי גב, מהחלק העליון של השכמות והכתפיים ועד לאזור החגורה. הכאבים באזור החגורה מופיעים בעיקר בשנוי תנוחה מישיבה/ שכיבה לעמידה וכד.בחלק העליון של הגב הכאבים מופיעים בעיקר בלילות, בזמן תזוזה ושנוי תנוחה. מה יכולה להיות הסיבה לכאבים בלתי פוסקים אלה? ובעיקר- מה הטיפול הדרוש להפסקתם? תודה וחג שמח!

שלום התיאור נשמע מתאים לכאב ממקור שרירי ולא משהו מדאיג -ואז הטיפול בד"כ מסתכם בפיזיותרפיה/שחיה/כירופרקטיקה-דהיינו, טיפול תומך ומחזק שרירים. מצד שני- אם זה מלווה אותך כבר תקופה ממושכת ומפריע גם בשינה-רצוי בכל זאת להבדק ע"י רופא ואולי גם לבצע בדיקות -כדי לוודא שלא מדובר בבעיה חמורה יותר מכאב שרירי. חג שמח

מנהל פורום כאבי גב