כאבי צוואר

דיון מתוך פורום  כאבי גב

22/01/2013 | 11:34 | מאת: אבי

כבר שבועיים אני קם בבוקר עם כאבי צוואר וממשיך לאורך כל היום בכאבי ראש. כאשר אי מעסה את הצוואר כאבי הראש נרגעים בעבר סבלתי אבל לא בצורה כזאת מ"ס פעמחם קניתי כרית עזר קצת וחזר השאלה א.האים באמת זה הכרית ?או משהוא אחר? ב. אם זה בגלל כרית איפה קונים כרית באתאמה אישית שתפתור את הבעיה? מקצועית . ושלא יעבדו עלנו במטרה רק למכור

שלום הדבר הקרוב ביותר לכרית בהתאמה אישית הינה כרית כוסמת. ניתן לרכוש אותן ברשתות פארם ובחנויות מזרונים. במידה והכאב מתמיד ממליץ שתפנה לאורתופד לבירור והפניה לפיזיותרפיה

28/01/2013 | 12:14 | מאת: מכאל

ולא תהיה תלוי בכריות. כאבי צוואר נובעים בדר"כ מבעיות יציבה. רוב הזמן אתה עומד או שוכב??

מנהל פורום כאבי גב