שבר ב L1

דיון מתוך פורום  כאבי גב

12/01/2013 | 22:10 | מאת: מאיר

שלום רב, אני כחודשיים לאחר שבר דחיסה ב L1 כתוצאה מנפילה מגובה. במשך חודשיים לבשתי מחוך Jeweet עד שאמר לי האורטופד כי השבר התאחה. 1. יש לי כאבים במקום השבר כשאני יושב במשך כשעתיים שלוש רצוף ללא שכיבה. האם כאבים אלו צפויים לחלוף ולאחר כמה זמן לערך? 2. האם יש תרגילי פייותרפיה לביצוע במצב כמו שלי? בתודה מראש.

מאיר שלום מקובל לומר ששבר כואב במשך כשנה. ברור שהעוצמה הולכת ופוחתת וברור שלא מדובר בלוחות זמנים מדויקים - אלא בסדרי גודל. פיזיותרפיה, והידרותרפיה (עדיף) מומלצים מאד בשלב זה כמו גם המשך מעקב אורטופד /מומחה עמוד שדרה במשך השנה הראשונה.

מנהל פורום כאבי גב