כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

03/01/2013 | 19:14 | מאת: קובי אברמוביץ

שלום רב , אני בן 26 אייש קבע בצהל. עבודתי הינה מסתכמת במתן פעילות רבה וקשה ולעיתים תקופות כוללת הרמה ונשיאת ציוד כבד. בתקופה האחרונה אני חש כאבים עזים מאוד בגב תחתון צד ימין אשר לעיתים מקרינים לי לרגל ימין. כאבים אלה מופיעים בשינוי מצב מישיבה לשכיבה ולעמידה , הליכה מרובה , ותזוזות גוף שונות. רפא צבאי נתן לי למשך 3 ימים אביטרן בטבליות. למרות טיפול זה אני חש בכאבים נוראים. האבחנה הייתה : BACKACHE UNSPECIFIED. אשמח אם תייעץ לי מה לעשות ? ומהם דרכי הטיפול ? קובי

שלום כאב גב הינו תופעה נפוצה . ההקרנה לרגל - פחות, ובד"כ מעידה על כאב שהוא מורכב יותר מסתם עומס יתר על שרירי הגב. לאור זאת - נשמע שבשלב ראשון צריך לעשות בדיקת הדמיה של עמוד השדרה המותני ( סיטי או MRI ) ופי תוצאות הבדיקה - להתאים לך תוכנית טיפול המתאימה לך ולמצבך. תרגיש טוב

מנהל פורום כאבי גב