כאבי גב לאשה מבוגרת

דיון מתוך פורום  כאבי גב

21/12/2012 | 11:12 | מאת: ירונה

אמי מעל גיל שמונים נפלה לפני שנה, היה שבר בגב ושבר ביד. לאחר אשפוז שיקומי של חודשיים עם כאבים חזקים, תודה לאל חזרה לעצמה פחות או יותר ללא תלונות על כאבי גב. החל מאתמול מתלוננת על כאבי גב חזקים ואני מתלבטת האם שייך לכאבים מלפני שנה? האם יכולה להיות סיבה אחרת לכאבי גב פתאומיים? האם חייבת בדיקה?

כאב גב פתאומי מחשיד לשבר חדש ולא להישנות שלמכאב בגלל שבר מלפני שנה. כמובן שיכולות להיות גם סיבות אחרות כן-ממליץ להבדק בהקדם

מנהל פורום כאבי גב