כאבים בגב התחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

14/12/2012 | 21:18 | מאת: בר

בתי בת 16 רוקדת פעמיים בשבוע , השנה חזרה לרקוד לאחר הפסקה של שנה וסובלת בחודש האחרון מכאבי גב תחתון חזקים מאוד לפני מספר שנים פנינו לאורטופד והוא אמר שהקשת בגב שלה גדולה יחסית לגוף שלה אבל לא ניתן שום דבר להקלה על הכאב חוץ מלשים על הגב וולטרן מה כדי לעשות ?לאן לפנות?!

שלום במידה והיא ממשיכה לסבול מכאבים-ממליץ לפנות למומחה עמוד שדרה. "קשת גדולה" יכולה להצביע על בעיה לא נדירה בספורטאים צעירים - הנקראת ספונדילוליזיס. האבחנה פשוטה ובד"כ הטיפול הוא שמרני. אפשרויות אחרות הן עומס יתר על שרירי/רצועות עמוד השדרה - ללא בעיה במבנה עמוד השדרה. אשמח לבדוק אותה במרפאה ולהסביר יותר

מנהל פורום כאבי גב