כאב גב

דיון מתוך פורום  כאבי גב

24/11/2012 | 22:24 | מאת: רמי

כאב נקודתי בגב עליון בצד ימין כמין דקירה כואבת למשך זמן ממושר ונעלם וחוזר חלילה מה עושים ומה זה הכאב בכלל

קשה לומר סביר שמדובר בכאב ממקור שרירי אורטופדי אולם קיימות גם אופציות אחרות - כמו כאב שמוקרן ממקום אחר בגוף- בית החזה/צוואר וכו'. אם הכאב אינו תלוי תנוחה/מאמץ שרירי ובין התקף אחד למשנהו - אין כאב כלל - אז האופציה האורטופדית פחות סבירה - אך עדיין אפשרית. מכיוון שכאב באיזור זה הוא בכל זאת בד"כ אורטופדי-ממליץ שתפנה בשלב ראשון לאורטופד ותמשיך משם . תרגיש טוב

מנהל פורום כאבי גב