לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  כאבי גב

15/11/2012 | 17:20 | מאת: חגית

ממשיכה לסבול מכאבים בגב עם הקרנה לרגליים. בבדיקת MRI כתוב כי ב L4-5 י אנולוס שטוחוהיפרטופיה של ליגמנטה פלבה.בL5-S1 לאחר למינקטומיה מודגם שינוי צלקתי פרי תקאלי אחורי ויותר ימני הנראה כמואדר בגדוליניום.רקמת צלקת זו נראית כמערבת את שורש S1 מימין בתעלה...רציתי לשאול מה זה אומר והאם יתכן כי זה הגורם לכאבים...בתודה מראש,חגית

זה אומר שרואים צלקת סביב אחד משורשי העצבים ושינויים ניווניים גם בדיסק שמעל זה שנותח שני הממצאים יכולים לגרום לכאב

19/11/2012 | 14:16 | מאת: חגית

מנהל פורום כאבי גב