כאבים בגב תחתון

דיון מתוך פורום  כאבי גב

08/11/2012 | 18:20 | מאת: אורי

אני בן 21, בשבועיים האחרונים התחלתי להתאמן על משקולות במשקלים גבוהים, בהדרכה כמובן ביומיים האחרונים אני מרגיש כאב בגב התחתון שנוטה לכיוון שמאל, הכאב לא מורגש באמצע הגב. רציתי לדעת אם כאב שנוטה לצד מסויים עדיין יכול להעיד על פגיעה כלשהי בדיסק?

09/11/2012 | 08:06 | מאת: אורי

ועוד שאלה, בלט דיסק הוא דבר שניתן לריפוי מלא?

כאב שנוטה לצד מסוים יכול להעיד על בעיה בדיסק, אולם לא בהכרח. בלט דיסק יכול - כעבור שנים - לבלוט פחות ריפוי זו מילה קצת מסובכת כשמדובר בדיסק - התשובה היא כנראה לא. בכל מקרה - אם כאב הופיע בעקבות הרמת משקל - עם או ללא הדרכה-תעצור ותיגש להבדק לפני שאתה גורם לנזקים

מנהל פורום כאבי גב